Top garduri metalice Secrets

Gardul din inox: Inoxul este combinarea otelului cu crom, molibden sau nichel pentru obtinerea unui aliaj care nu rugineste. Putem proiecta nenumarate modele de garduri din profile de otel inoxidabil, asa ca personalitatea gardului nostru metalic va fi foarte puternica.

Pentru comenzile efectuate on the net poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata on the internet carduri VISA și Mastercard.

Advertisement cookies are used to deliver website visitors with appropriate ads and advertising strategies. These cookies monitor visitors throughout Internet sites and collect facts to supply tailored ads. Many others Other individuals

Sunt de acord cu politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Partenerii nostri va ofera servicii de executie si instalare imprejmuiri cu garduri metalice si porti metalice din otel, tabla si aluminiu in modele moderne, functionale si decorative: suggestion jaluzea orizontala, cu tabla decupata sau perforata, din panouri si sipci metalice, teava rectangulara, tabla cutata, cu part de lemn. Porti si garduri metalice pentru curte si industriale la preturi convenabile. Gard metalic ornamental, gard tabla de diferite modele, gard tabla ondulata, gard metalic orizontal, gard metalic tip jaluzea.

UsiUsi de interiorUsi de intrareUsi de specialeFeronerie pentru uşiUsi din PVC si aluminiuvezi toate

Beneficiind de un Expense scazut trebuie luat in considerare si costul de intretinere (tratate cu un antiseptic si vopsire periodica).

In ceea ce priveste tipul de acoperire al stalpilor pentru gard, se poate alege intre varianta zincata sau vopsita. Stalpul de gard zincat este pe atat de simplu de intretinut pe cat este de instalat.

De exemplu, pentru imprejmuirea unei zone industriale sau rezidentiale, panourile bordurate sunt o solutie ideala de realizare a unui gard metalic. Stalpii si plasa de gard reprezinta elemente utilizate in special pentru delimitarea unui teren sau a unui spatiu din gradina.

Fierul forjat este cu siguranta unul dintre materialele preferate de catre proprietarii de situation pentru realizarea portilor. Popularitatea fierului forjat se datoreaza in mare masura maleabilitatii si rezistentei acestuia.

Gardurile metalice ofera siguranta panou gard metalic si intimitate, fiind totodata solutii rezistente si moderne de imprejmuire a diverselor tipuri de spatii. Consulta gama noastra de garduri si porti metalice si alege produsele care se potrivesc ideilor tale Artistic de amenajare a curtii.

Daca examinati cu atentie curtea dvs, cu siguranta gasiti macar cateva structuri fabricate din tabla metalica. Tabla metalica este folosita mult in structurile actuale intrucat este ieftina, usoara si durabila.

» De la proprietati delimitate prin simple separatoare din lemn, pana la adevarate opere de arta realizate prin combinarea materialelor si a formelor sculptate sau desenate, gardul reprezinta astazi o extensie a spatiului de locuit.

Am colaborat foarte bine, sunt multumit de rezultat. Am facut cu Pannelli Major Assemble mai multe lucrari si de fiecare facts au fost foarte buni, punctuali si de incredere. Recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *